۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۳ آبان
طبخ و ارائه غذای جدید در سلف
ارسال شده در تاریخ 1397/08/09
ساعت 10:17
سلف سرویس دانشگاه در تاریخ 97/8/06 در وعده شام این غذای سنتی را به روش پخت استان مازندران برای دانشجویان تدارک دیده است .
مرغ ترش غذایی بسیار نام آشنا در شمال کشور و استان مازندران است و رستوران های بسیاری آن را عرضه می کنند. مرغ ترش در واقع یک شیوه پخت مرغ بوده که به تدریج به یکی از مشهورترین غذاهای شمال تبدیل شده است که معمولا در کنار برنج سرو می شود.
 
فعالیت و تلاش پرسنل سلف سرویس با نظارت رئیس اداره تغذیه جهت آماده سازی چلو خورشت مرغ ترش با رب انار . 

ارسال کننده:
تعداد بازدید:133
تصاویر مرتبط:

  • طبخ و ارائه غذای جدید در سلف_0
  • طبخ و ارائه غذای جدید در سلف_0
  • طبخ و ارائه غذای جدید در سلف_0
  • طبخ و ارائه غذای جدید در سلف_0
  • طبخ و ارائه غذای جدید در سلف_0
  • طبخ و ارائه غذای جدید در سلف_0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن:
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
دانشگاه الزهرا
 تهران،خيابان ده ونك،دانشگاه الزهرا،ساختمان شهيده قزويني، طبقه چهارم، معاونت دانشجويي
 student[at]alzahra.ac.ir
كدپستي : 1993893973 تلفن : 982188030651+ فاكس : 982188064380+
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.