۱۳۹۸ جمعه ۲۹ شهريور
ارسال شده در تاریخ 1398/04/20
در راستای عملیاتی سازی مفاد تفاهم نامه منعقده بین دانشگاه الزهرا و دانشگاه خواجه نصیر و لزوم تبادل نظر در خصوص استفاده از ظرفیت های حوزه معاونت دانشجویی در هر دو دانشگاه، جلسه مشترکی بین معاون، مدیران و مسئولان حوزه دانشجویی دانشگاه الزهرا و دانشگاه خواجه نصیر در روز چهارشنبه 19/04/98 از ساعت 30/13 الی 30/15 در اتاق شورای ریاست تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید ، خانم دکتر بختیاری معاون دانشجویی دانشگاه به مدعوین جلسه خوشامدگویی و خیرمقدم عرض کردند. آقای دکتر خوشنود معاون دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر نیز ضمن تشکر از پیشقدم شدن دانشگاه در دعوت به جلسه، اظهار امیداوری کردند که همکاری دو دانشگاه باعث ایجاد نقاط مشترک و رفع نواقص موجود در دانشگاه ها می گردد.
در ادامه خانم جمالی معاون مدیردانشجویی، برنامه های مدیریت اموردانشجویی را به صورت کلان بیان نمودند و تشکیل کارگروه های تخصصی خوابگاه و تسهیلات رفاهی، بازدید از رستورانهای هر دو دانشگاه و تبادل تجربیات آنها و کارگروه تخصصی بررسی قوانین و آیین نامه را از برنامه های اصلی آن مدیریت ذکر کردند که هریک نیازمند جلسات مستمر و تخصصی با حضور اعضای هردودانشگاه می باشد. سپس خانم دکتر چراغ ملایی مدیر مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت بازدید از مراکز مشاوره هر دودانشگاه، تبادل مشاور به منظور انتقال تجربیات ، برگزاری کارگاه های ابلاغی از طرف سازمان اموردانشجویان به صورت مشترک توسط هر دو دانشگاه به منظور صرفه جویی در هزینه ها، ارجاع دانشجویان به منظور کمک گرفتن از خدمات هر دو دانشگاه را به عنوان برنامه پیشنهادی خود عنوان نمودند. خانم رضایی مسئول کمیته انضباطی، ضمن بیان اینکه هدف کمیته انضباطی پاسداری از جایگاه رفیع دانشجو و دانشگاه است از چگونگی ترغیب دانشجویان به حفظ کرامت انسانی در دانشگاه خواجه نصیر، چگونگی حضور دبیر کمیته انضباطی در شورای فرهنگی و نحوه ارائه احکام و گزارش کار دانشجویان به سایر مجموعه های دانشگاه سوال نمودند و آقای دکتر خوشنود نیز ضمن پاسخگویی به سوالات مذکور پیشنهاداتی ارائه نمودند. خانم دکتر بختیاری نیز اظهار داشتند که در زمینه اجرای موارد کمیته انضباطی تقریبا هر دو دانشگاه هم راستا هستند و نسبت به همکاری با دانشگاه خواجه نصیر موافقت نمودند.
پس از ارائه برنامه ها و پیشنهادات از طرف دانشگاه الزهرا، آقای مهندس حاجی لو مدیر امور دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر ضمن تشکر از تشکیل جلسه، از پیشنهاد بازنگری در آیین نامه ها و اسناد بالادستی استقبال نمودند و خواستار تنظیم تقویم جلسات آتی از طرف هر دو دانشگاه شدند. ایشان پیگیری واجرای سیاستهای ابلاغی وزارت علوم، ارزیابی مستمر درون سازمانی، تشکیل شورای HSE در حوزه دانشجویی و توسعه ورزش همگانی را از اهداف آن مدیریت در سال 98 ذکر کردند و برنامه های آن حوزه در بخش های مختلف علی الخصوص خوابگاه های دانشجویی را بیان نمودند. همچنین خانم خداداد مدیر تربیت بدنی ، آقای دکتر علیان مدیرمرکز بهداشت و خانم شبری مسئول مرکز مشاوره آن دانشگاه نیز در خصوص بخش های مربوط به خود مطالبی را عنوان نمودند و خانم ضیایی مسئول مالی دانشگاه الزهرا به سوالات آنها درباره چگونگی تخصیص وهزینه نمودن بودجه های حوزه دانشجویی پاسخ دادند.

• جلسه مشترک معاون و مدیران دانشجویی دانشگاه الزهرا با دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی_0