1396/08/27
اخبار بهداشت و درمان

آخرین مطالب | آرشیو | جستجو

تاریخ: 1396/04/25 نظرات: 0 نظر نمایش: 325 مرتبه امتیاز 0   (Article Rating)
گزارش برگزاری دوره آموزش بهداشت اصناف ویژه کارکنان آشپزخانه و بوفه

گزارش برگزاری دوره آموزش بهداشت اصناف ویژه کارکنان آشپزخانه و بوفه

اداره بهداشت و سلامت دانشگاه براي افزایش آگاهي در زمینه اصول بهداشتی با همكاري آموزشگاه اصناف پیام سلامت، تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان، از تاريخ شنبه 96/4/17 تا روز پنجشنبه 96/4/22 كلاس‌های  آموزشبهداشت اصناف را  از ساعت 8 تا 11 برای کلیه كاركنان آشپزخانه، بوفه و سفره‌خانه سنتی ترمه در سالن حورا برگزار کرد.

سرفصل موضوعات آموزشي به ترتیب روزهای برگزاری شامل موارد زیر بود:

1.       آموزش بهداشت عمومی، مدرس مهندس راستی؛

2.      آشنایی با برخی بیماری‌های واگیر و روش‌های انتقال آن،  مدرس سرکار خانم دکترنوری؛

3.      بهداشت فردی و اصول بهداشتی محیط کار، مدرس خانم مهندس مصدقی؛

4.       بهداشت مواد غذايي و  عوامل آلوده کننده مواد غذايي، مدرس مهندس راستی؛

5.       مصرف دخانیات و عوارض آن، آشنایی با حشرات و جوندگان ناقل بیماری و راه‌های مقابله با آن‌ها، مدرس خانم مهندس مصدقی؛

6.       آشنايي با قوانين و مقررات بهداشتي در محل كار، مدرس آقای مهندس مومنی.

 در پايان دوره امتحان برگزار  گردید و برای  شرکت‌کنندگان، گواهینامه دوره آموزش بهداشت اصناف از طرف آموزشگاه صادر خواهد شد.

لازم به ذكر است هر شش ماه یک‌بار  كليه كاركنان آشپزخانه و بوفه براي كنترل سلامت جسمي به مراكز بهداشتي ارجاع و پس از انجام آزمايش، كارت سلامت دريافت مي كنند.

 


   
حق انتشار اطلاعات برای معاونت دانشجویی دانشگاه الزهراء (س) محفوظ می باشد.  
اجرا و پشتیبانی: مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات