1396/10/30

مقالات
تاریخ: 1391/09/26 نظرات: 0 نظر نمایش: 933 مرتبه تعداد امتیاز: 0   (Article Rating)
پیشگیری از پوسیدگی دندان با مصرف روغن نارگیل

پیشگیری از پوسیدگی دندان با مصرف روغن نارگیل

روغن نارگیل یک آنتی بیوتیک طبیعی است که میتواند در محصولات مربوط به بهداشت دهان ودندان مورد استفاده قرار گیرد. در تحقیقات اخیر خاصیت آنتی باکتریایی روغن نارگیل در فرم طبیعی این روغن و همچنین در فرم فرآیند شده با آنزیم ها (حالتی شبیه هضم) مورد بررسی قرار گرفت. این نمونه های روغن در برابر باکتری استرپتوکوکوس که به طور معمول در محیط دهان یافت می شود، مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج نشان داد که روغن نارگیل فرآیند شده به طور قوی تری رشد اغلب گونه های باکتری استرپتوکوکوس از جمله استرپتوکوکوس موتان را مهار می کند.

استرپتوکوکوس موتان یک باکتری تولید کننده اسید و یکی از دلایل عمده در پوسیدگی دندان به شمار می رود. در این مطالعه همچنین مشخص شد که روغن نارگیل از برفک دهان نیز پیشگیری می کند. دندانپزشکان معتقدند که پوسیدگی دندان یکی از مشکلات بهداشتی شایع است و در 60 تا 90 درصد کودکان و بخش عمده ای از بزرگسالان مشاهده میشود.
 

منبع : مجله پزشکی شماره 61

 

                                                                                                                اداره تغذیه

کد: 1098
نویسنده خبر: اداره امور غذاخوری ها
   
حق انتشار اطلاعات برای معاونت دانشجویی دانشگاه الزهراء (س) محفوظ می باشد.  
اجرا و پشتیبانی: مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات