وظیفه تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان توسط اداره تغذیه انجام می شود. این اداره علاوه بر ارائه غذا، تهیه و آماده سازی مواد اولیه، نگهداری مطلوب مواد غذایی، توزیع مناسب غذا طبق نیاز غذایی دانشجویان بر اساس آنالیزهای موجود در سطح کشوری، حفظ سطح ایمنی و بهداشتی و افزایش مطلوبیت، از جمله امور مربوط به این اداره می باشد. اداره تغذیه شامل دو ساختمان مجزا سلف سرویس و بوفه مرکزی می باشد و از امکانات ذیل برخوردار است.
سلف سرویس: طبخ و توزیع غذا به دانشجویان، کارکنان و اساتید، بعضاً خدمات در مراسم های مختلف بصورت ویژه