۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۳ مرداد
برگزاری مجموعه کارگاه های مهارت های تحصیلی
ارسال شده در تاریخ 1398/08/20
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری دانشکده فیزیک- شیمی و دانشکده علوم ریاضی اقدام به برگزاری مجموعه کارگاه های مهارت های تحصیلی ویژه نودانشجویان گروه های فیزیک، شیمی، آمار، ریاضی و علوم کامپیوتر نمودند. در این کارگاه ها که برای هر گروه به طور مجزا در تاریخ های 28و 29 مهر ماه ویژه دانشکده فیزیک-شیمی و 11، 14 و 18 آبان ماه ویژه دانشکده علوم ریاضی برگزار شد، در خصوص روش های مدیریت زمان، روش های غلبه بر اهمال کاری، روش های مطالعه مفید و موثر، روش های خلاصه نویسی در کلاس و روش های ایجاد تمرکز و غلبه بر استرس امتحان آموزش هایی توسط خانم دکتر چراغی ارائه گشت و به سوالات دانشجویان در این حوزه پاسخ داده شد.
در این مجموعه کارگاه ها که با استقبال بسیار خوب نودانشجویان مواجه شد در مجموع تعداد 170 نودانشجو مورد آموزش قرار گرفتند.

• برگزاری مجموعه کارگاه های مهارت های تحصیلی_0

مرکز مشاوره