۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
برگزاری کارگاه آنلاین غنی سازی روابط در دوران شیوع کرونا
ارسال شده در تاریخ 1399/02/22
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) طبق مصوبه جلسه 130 شورای اجتماعی کشور در خصوص برگزاری آموزش ها و مشاوره های لازم به خانواده ها برای ارتقای مهارت ها و همچنین در راستای کمپین دانشجویی در خانه بمانیم و ایران را سرشار از همدلی کنیم، به منظور ارتقای مهارت های ارتباطی و تاب آوری در شرایط قرنطینه در تاریخ 99/2/17 از ساعت 16-14 اقدام به برگزاری کارگاه آنلاین آموزشی با عنوان "غنی سازی روابط در دوران شیوع کرونا" نمود. در این کارگاه خانم دکتر سمیرا سادات رسولی روانشناس و درمانگر مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) ابتدا مسایلی را در خصوص شرایط جاری و شیوع کرونا و تاثیر آن بر روابط زوجین مطرح نمودند و در ادامه در خصوص مهارت های ارتباطی لازم برای غنی سازی روابط بین زوجین مطالبی ارائه نمودند. در فواصل ارائه مطالب، فرصتی در اختیار شرکت کنندگان قرار می گرفت که به طرح سوالات خود پرداخته و در این زمینه مشاوره های لازم را دریافت نمایند. این کارگاه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) همراه شد در ساعت 16 به پایان رسید.

مرکز مشاوره