۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
برگزاری کارگاه آنلاین فرصتی برای توانمند سازی خود با ارتقای تاب آوری توسط مرکز مشاوره دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1399/02/31
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری کانون همیاران سلامت روان ، طبق مصوبه جلسه 130 شورای اجتماعی کشور در خصوص برگزاری آموزش ها و مشاوره های لازم به خانواده ها برای ارتقای مهارت ها و همچنین در راستای کمپین دانشجویی در خانه بمانیم و ایران را سرشار از همدلی کنیم، به منظور ارتقای تاب آوری در شرایط قرنطینه در تاریخ 99/2/31 از ساعت13:30 - 11 اقدام به برگزاری کارگاه آنلاین آموزشی با عنوان "فرصتی برای توانمندسازی خود با ارتقای تاب آوری" نمود. در این کارگاه خانم دکتر مهمان نوازان روانشناس و درمانگر مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) ابتدا مسایلی را در خصوص شرایط جاری و شیوع کرونا و تاثیر آن بر تاب آوری مطرح نمودند و در ادامه در خصوص خصوصیات افراد تاب آور و همچنین مهارت های لازم برای ارتقای تاب آوری در شرایط بحرانی مطالبی ارائه نمودند. در فواصل ارائه مطالب، فرصتی در اختیار شرکت کنندگان قرار می گرفت که به طرح سوالات خود پرداخته و در این زمینه مشاوره های لازم را دریافت نمایند. این کارگاه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) و سایر دانشگاه ها همراه شد در ساعت 13.30 به پایان رسید.

• تاب اوري_0

مرکز مشاوره