۱۳۹۹ شنبه ۲۵ مرداد
برگزاری کارگاه در مسیر شادکامی
ارسال شده در تاریخ 1399/03/30

اگر نگاهی واقع بینانه به دنیای پیرامون خود داشته باشیم به این واقعیت اذعان می کنیم که اکثر افراد جامعه با مسایل و مشکلات عدیده ای مواجه می باشند ولیکن بعضی از آنان با وجود هر گونه مشکل و یا استرسی که دارند، زندگی خود را با شادکامی تجربه می کنند. شادی یک احساس درونی است که همراه با نشاط، خنده، لذت، امید، احساس رضایت و خوشبینی به صورت گذرا، حسی و بلند مدت در فرد به وجود می آید.
در چند ماه گذشته به دلیل شیوع کرونا و نیاز به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و کاهش انجام فعالیت های نشاط آور، شادکامی جامعه و به ویژه قشر جوان با چالش هایی مواجه شده است، به همین دلیل مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) برنامه ریزی های لازم برای برگزاری کارگاه آنلاین در مسیر شادکامی را انجام داد. این کارگاه که در راستای اجرای تفاهم نامه با دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت کشور با دانشگاه الزهرا(س) می باشد در روز سه شنبه 99/3/27 از ساعت 9 الی 11 در سامانه مجازی ادوبی کانکت مرکز مشاوره دانشجویی برگزار شد. در این کارگاه، خانم مژگان آذرخش روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) نکاتی در زمینه شادکامی، بهزیستی، احساس نشاط ارائه کرده و راهکارهایی جهت شادتر زیستن در این ایام را ارائه نمودند . در میان طرح نکات، زمان هایی برای پرسش و پاسخ در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت تا مسایل خود را مطرح نموده و از مشاوره در این حوزه بهره مند شوند. این کارگاه که با استقبال خوب دانشجویان و کارکنان دانشگاه الزهرا(س) همراه شد در ساعت 11 به پایان رسید.

• برگزاری کارگاه در مسیر شادکامی_0

مرکز مشاوره