۱۳۹۹ شنبه ۲۵ مرداد
بزرگداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر
ارسال شده در تاریخ 1399/04/03
مجمع عمومی سازمان ملل برای تقویت همکاری و اقدام جهانی مبارزه با مصرف مواد مخدر و عوارض ناشی از آن، 26 ژوئن / 6 تیر را "روز جهانی مبارزه با مصرف و قاچاق مواد مخدر" نامگذاری کرده است. به مناسبت این روز هر ساله مجمع عمومی سازمان ملل پیام بهداشتی و پیشگیرانه ای ارائه می دهد. شعار امسال برای عزمی جهانی و فهم یکپارچه جهت رویارویی با مسأله مواد مخدر"دانش بهتر برای مراقبت بهتر" است، در این راستا با توجه به شعار امسال مجمع عمومی سازمان ملل و اهمیت دانش و اطلاعات، در مقاله ذیل سعی شده است به اطلاعاتی در خصوص شایعات و باورهای غلط در مورد مصرف مواد مخدر و ویروس کرونا پرداخته شود.جهت دریافت مقاله به لینک زیر مراجعه فرمایید.

مرکز مشاوره