۱۳۹۹ شنبه ۲۵ مرداد
تقدیر وزیر علوم از مرکز مشاوره و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه الزهرا (س)
ارسال شده در تاریخ 1399/04/11
 اختتامیه کمپین دانشجویی "در خانه بمانیم" در تاریخ 10 تیر ماه 99 با حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد.
در این مراسم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از مشارکت فعال و حضور موثر مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا (س) و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه در کمپین دانشجویی در خانه بمانیم تقدیر و قدردانی کرد.
گفتنی است؛ همزمان با شیوع ویروس کرونا، دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با همکاری مراکز مشاوره، بهداشت و کانون همیاران سلامت روان و بهداشت در موضوع کرونا، دو پویش شامل مسابقه کشوری ترم کرونایی و کمپین دانشجوبی در خانه بمانیم را برگزار کرد که اختتامیه مسابقه ترم کرونایی 10 خردادماه با انتخاب 22 اثر برگزار شد و اختتامیه کمپین بزرگ دانشجویی در خانه بمانیم نیزسه شنبه 10 تیر ماه  با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
این کمپین دانشجویی از 6 فروردین‌ماه سال جاری آغاز و با استقبال بی‌نظیری مواجه شد که به گفته دکتر صادقی، مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، بیش از 200 مرکز مشاوره و بهداشت و کانون همیاران سلامت روان و بهداشت در این کمپین فعالیت داشتند.
علاوه برآن، در دوران قرنطینه نیز کارگاه‌های آنلاین کشوری در حوزه سلامت روان با همکاری دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه الزهرا برگزار شد و بیش از ده هزار دانشجو در این کارگاه‌ها شرکت کردند.

• تقدیر وزیر علوم از مرکز مشاوره و کانون_0

مرکز مشاوره