۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
برگزاری کارگاه آنلاین چگونه پیچ هیجانمان را تنظیم کنیم
ارسال شده در تاریخ 1399/06/23
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) به منظور ارتقای سطح آگاهی اعضای دانشگاه و به منظور کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از عدم تنظیم هیجان، اقدام به برگزاری کارگاه "چگونه پیچ هیجانمان را تنظیم کنیم؟" نمود. در این کارگاه، خانم دکتر مریم شیرازی روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی در خصوص تعریف هیجان، جنبه های هیجان، باورهای سالم و ناسالم پیرامون هیجان، کارکردهای هیجان، تنظیم هیجان، راهبردهای سالم و ناسالم تنظیم هیجان مطالبی ارائه دادند. در بین جلسه شرکت کنندگان سوالات خود در این حوزه را مطرح نموده و مشاوره لازم را دریافت کردند.این کارگاه به صورت آنلاین بوده و در تاریخ 99/6/19 از ساعت 12-10 با حضور 28 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

• رگزاری کارگاه آنلاین چگونه پیچ ه_0

مرکز مشاوره