۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
برگزاری کارگاه مهارت های پیشگیری از اعتیاد
ارسال شده در تاریخ 1399/07/22
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت هفته سلامت برنامه ریزی های لازم برای برگزاری کارگاه آنلاین تحت عنوان "مهارت های پیشگیری از اعتیاد" را انجام داد. این کارگاه که در راستای اجرای تفاهم نامه با دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، ستاد مبارزه با مواد مخدر با دانشگاه الزهرا(س) می باشد در روز یکشنبه 99/7/20 از ساعت 8 الی 10 در سامانه مجازی ادوبی کانکت مرکز مشاوره دانشجویی برگزار شد. در این کارگاه، خانم مژگان آذرخش روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) نکاتی در زمینه انواع اعتیاد، مسایل و مشکلات ناشی از اعتیاد ، شیوه های نوین و قدیمی ترک اعتیاد، عوامل ایجاد کننده و عوامل پیشگیری کننده، باورهای نادرست در خصوص اعتیاد ، مهارت های موثر در پیشگیری را ارائه نمودند . در میان طرح نکات، زمان هایی برای پرسش و پاسخ در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت تا مسایل خود را مطرح نموده و از مشاوره در این حوزه بهره مند شوند. این کارگاه که با استقبال خوب دانشجویان و کارکنان دانشگاه الزهرا(س) همراه شد در ساعت 10 به پایان رسید.

•  برگزاری کارگاه مهارت های _0

مرکز مشاوره