۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
برگزاری کارگاه تاب آوری در دوران شیوع کرونا
ارسال شده در تاریخ 1399/08/03
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت هفته سلامت روان و همچنین مقابله با مسایل روانشناختی پیرامون شیوع کرونا، اقدام به برگزاری کارگاه آنلاین تحت عنوان " تاب آوری در دوران کرونا" کرده است . این کارگاه که در راستای ارتقای مهارت های زندگی دانشجویان با توجه به شرایط شیوع کرونا بوده است در روز یکشنبه 99/7/27 از ساعت 13 الی 14.30 در سامانه مجازی ادوبی کانکت مرکز مشاوره دانشجویی برگزار شد. در این کارگاه، خانم دکتر شیرازی روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) نکاتی در زمینه استرس در شرایط بحرانی نظیر شرایط شیوع کرونا، ویژگی های افراد تاب آور، مهارت های لازم و سبک های مقابله ای ارائه کرده و همچنین راهکارهایی جهت مقابله با مشکلات روانشناختی ناشی از شیوع کرونا را ارائه نمودند. در میان طرح نکات، زمان هایی برای پرسش و پاسخ در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت تا تجارب و مسایل خود را مطرح نموده و از مشاوره در این حوزه بهره مند شوند. این کارگاه که با استقبال خوب دانشجویان و کارکنان دانشگاه الزهرا(س) همراه شد در ساعت 14.30 به پایان رسید.

• برگزاری کارگاه تاب آوری_0

مرکز مشاوره