۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
برگزاری وبینار پرسش و پاسخ باز در حوزه سلامت روان
ارسال شده در تاریخ 1399/08/03
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه و به مناسبت هفته سلامت روان اقدام به برگزاری وبینار تحت عنوان "پرسش و پاسخ باز در حوزه سلامت روان" کرده است . این وبینار که در راستای ارتقای وضعیت سلامت روان دانشگاهیان بوده در روز چهارشنبه 99/7/23 از ساعت 8 الی 10 در سامانه مجازی ادوبی کانکت مرکز مشاوره دانشجویی برگزار شد. در این وبینار، خانم دکتر مهمان نوازان روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) نکاتی در زمینه سلامت روان و روش های ارتقای آن ارائه کرده و بیشتر زمان در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت که سوالات و تجربیات خود در حوزه سلامت روان را مطرح کرده و از مشاوره در این حوزه بهره مند شوند. در میان برنامه دو کلیپ کوتاه در حوزه سلامت روان پخش و مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت این وبینار که با استقبال بسیار خوب دانشجویان و کارکنان دانشگاه الزهرا(س) همراه شد در ساعت 10 به پایان رسید.

• برگزاری وبینار_0

مرکز مشاوره