۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت

برگزاری وبینار مهارت تنظیم هیجان

ارسال شده در تاریخ 1399/10/27
برگزاری وبینار مهارت تنظیم هیجان

مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا(س) در راستای اجرای طرح دانشگاه دوستدار خانواده اقدام به برگزاری وبینار “مهارت تنظیم هیجان” در تاریخ 18دی 1399 از ساعت 16 الی 18 نمود. در این کارگاه که از جمله مجموعه کارگاه های مشترک بهداشت روان دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، دانشگاه های الزهرا، تهران، صنعتی شریف، شهید بهشتی، امیرکبیر، علوم انتظامی امین و دانشگاه هنر تهران می باشد، خانم دکتر مهمان نوازان روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) در خصوص تعریف هیجان، ارزش هیجان ها، انواع هیجان، هیجان های سازگار و ناسازگار، تنظیم هیجان، تنظیم هیجان سازگار و تنظیم هیجان دردسرساز، گام های تنظیم هیجان ، خودشفقتی و تکنیک های مربوطه نکاتی را ارائه نمودند.
در این کارگاه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان دانشگاه های منطقه 1 کشور روبرو شد، 90 درصد مشارکت کنندگان مناسب بودن موضوع وبینار، کیفیت تدریس و تسلط مدرس و میزان رضایت کلی از وبینار را عالی و بسیار خوب ارزیابی کرده اند.
مجموعه کارگاه های آموزشی آنلاین رایگان بهداشت روان زمستان 1399 همچنان در حال برگزاری است و دانشجویان برای شرکت در این کارگاه ها می توانند به آدرس زیر مراجعه نموده و در کارگاه های مورد نظر خود ثبت نام نمایند.

• رگزاری وبینار مهارت تنظیم هیجان_0

مرکز مشاوره