۱۴۰۰ سه شنبه ۳۱ فروردين

برگزاری وبینار مهارت های برقراری ارتباط موثر

ارسال شده در تاریخ 1399/11/18
برگزاری وبینار مهارت های برقراری ارتباط موثر

مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا(س) در راستای پیشگیری از مسایل روانشناختی در دوران شیوع کرونا اقدام به برگزاری وبینار مهارت های برقراری ارتباط موثر در تاریخ 13 بهمن 1399 از ساعت 16 الی 18 نمود. در این کارگاه که از جمله مجموعه کارگاه های مشترک بهداشت روان دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، و دانشگاه های منطقه 1 تهران از جمله دانشگاه های الزهرا، تهران، صنعتی شریف، شهید بهشتی، امیرکبیر، علوم انتظامی امین و دانشگاه هنر تهران می باشد، خانم دکتر مهمان نوازان روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) به اهمیت مهارت های برقراری ارتباط موثر پرداخته و در ادامه مفاهیمی نظیر ارتباط، انواع ارتباطات میان فردی، تسهیل کننده های ارتباط، فرایند بیان کلامی، آماده سازی پیام، قوانین پیام موثر، موانع ارتباطی، گوش دادن فعال و خطاهای ارتباطی مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.
در این کارگاه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان دانشگاه های منطقه 1 کشور روبرو شد، 400 دانشجو شرکت داشته و اغلب مشارکت کنندگان مناسب بودن موضوع وبینار، کیفیت تدریس و تسلط مدرس و میزان رضایت کلی از وبینار را عالی و بسیار خوب ارزیابی کرده اند.

مرکز مشاوره