۱۴۰۰ سه شنبه ۳۱ فروردين

کسب مقام دوم توسط کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1399/12/05

کانون همیاران سلامت روان (یاریگران زندگی) مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) در گردهمایی سالیانه کانون های همیاران سلامت روان دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که در تاریخ 5 اسفند ماه 99 با حضور جناب آقای دکتر علم معاون محترم امور دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جناب آقای دکتر صفاری نیا مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون های همیاران سلامت روان کل کشور به صورت مجازی برگزار شد، موفق به کسب رتبه دوم در بین کانون های همیاران سلامت روان دانشگاه های منطقه 1 کشور شد.
مقام اول: دانشگاه تهران
مقام دوم: دانشگاه الزهرا(س)
مقام سوم مشترک: دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه خوارزمی
با تشکر از زحمات دبیرکانون همیاران سلامت روان خانم مونا ملیح و اعضای شورای مرکزی خانم ها زهرا دارابی، زهرا محمدی، محدثه نادری،حانیه معصومی، زهرا دانشور و مائده دهقانی.

• سب مقام دوم توسط کانون همیاران سلامت روان_0

مرکز مشاوره