۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت

تقدیر رئیس دانشگاه از معاون دانشجویی برای کسب مقام دوم توسط کانون همیاران سلامت

ارسال شده در تاریخ 1399/12/25
تقدیر رئیس دانشگاه از معاون دانشجویی برای کسب مقام دوم توسط کانون همیاران سلامت

در پی کسب مقام دوم کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) در گردهمایی سالیانه کانون های همیاران سلامت روان دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خانم دکتر ملانظری رئیس دانشگاه با ارسال تقدیرنامه ای خطاب به خانم دکتر بختیاری معاون محترم دانشجویی دانشگاه،از تلاش های ارزشمند و مسئولیت پذیری معاون دانشجویی وهمکاران ایشان در مرکز مشاوره دانشجویی تقدیر کردند.
خانم دکتر ملانظری کسب مقام دوم، توسط کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) در میان دانشگاه‌های منطقه 1 کشور، را مایه فخر و مباهات دانستند ودستیابی به این موفقیت را حاصل مدیریت، برنامه ریزی و اقدامات ارزنده معاونت دانشجویی دانشگاه اعلام کردند.

مرکز مشاوره