۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
برگزاری کارگاه آنلاین شادی و نشاط در ایام شیوع کرونا
ارسال شده در تاریخ 1399/05/13
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری اداره امور خوابگاه های دانشگاه و در راستای تفاهم نامه دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان و وزارت کشور در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش شادی و نشاط، اقدام به برگزاری کارگاه آنلاین شادی و نشاط در ایام شیوع کرونا نمودند.
در این کارگاه، خانم مژگان آذرخش روانشناس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) توضیحاتی در خصوص شادکامی، تحلیل شادی و نشاط، عوامل موثر بر حفظ و ارتقای شادی و نشاط و رضایت از زندگی در شرایط دشوار و شرایط شیوع کرونا، ارکان شادی، اهمیت شادی و نشاط در خانواده، مثبت اندیشی و روانشناسی مثبت ارائه دادند. در بین جلسه شرکت کنندگان به ارائه تجربه ها و مسایل مربوطه به ویژه در ایام شیوع کرونا پرداختند و در این خصوص مشاوره لازم را دریافت نمودند.
این کارگاه به صورت آنلاین بوده و در تاریخ 99/5/11 ساعت 9-11 با حضور کارکنان حوزه دانشجویی برگزار شد.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_consultation_block3192
مرکز مشاوره