۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
تقدیر معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت عتف از مرکز مشاوره دانشگاه الزهرا (س)
ارسال شده در تاریخ 1399/05/22
دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت عتف با ارسال نامه ای انتخاب مرکز مشاوره  دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) را به عنوان مرکز مشاوره فعال کشور در سال 1398 تبریک گفت.

در متن نامه چنین آمده است:

سرکار خانم دکتر ملانظری
رئیس محترم دانشگاه الزهرا
با سلام و احترام
ضمن تشکر از حمایت ها و پشتیبانی های حضرتعالی و اعضای محترم هیأت رئیسه آن دانشگاه برای ارائه خدمات مناسب بهداشت روانی و ارتقا سلامت روانی اجتماعی دانشجویان، به استحضار می رساند مرکز مشاوره آن دانشگاه به عنوان مرکز مشاوره دانشجویی فعال کشور در سال 98 انتخاب، و در سی و یکمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه های سراسر کشور که در تاریخ یکم مردادماه سال جاری برگزار شد، مورد تقدیر قرار گرفته است.
ضمن قدردانی از زحمات رئیس و کارکنان محترم مرکز مشاوره آن دانشگاه، این موفقیت را به حضرتعالی و تمامی دست اندرکاران امر بهداشت روان دانشگاه، تبریک عرض می نمایم و امیدوارم با حمایت و تقدیر از فعالیت های اعضای محترم مرکز مشاوره دانشگاه، در امر ارتقا سلامت روانی اجتماعی دانشجویان عزیز و جامعه دانشگاهی کشورمان گام های موثری برداشته شود.
دکترمجتبی صدیقی
معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان