۱۳۹۹ چهارشنبه ۹ مهر
برگزاری مجموعه کارگاه های بهداشت و سلامت در سرای دانشجویی
ارسال شده در تاریخ 1398/07/03
با توجه به نقش سازنده آموزش و آگاهی در ارتقای وضعیت بهداشت و سلامت سراهای دانشجویی و به منظور پیشگیری از بروز مسایل بهداشتی، اداره بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا(س) برنامه ریزی لازم برای برگزاری مجموعه کارگاه های بهداشت و سلامت در سرای دانشجویی را انجام داد. در این کارگاه ها که با هدف بالا بردن درک صحیح نودانشجویان از مسئولیت های خود در شرایط زندگی جمعی و به منظور پیشگیری و مرتفع ساختن بسیاری از مشکلات بهداشتی سراهای دانشجویی انجام گرفت؛ نودانشجویان متقاضی خوابگاه در روزهای ثبت نام (1-2-3 مهر 98) و پیش از ورود در خصوص بهداشت فردی، بهداشت پوست و مو، پیشگیری از ابتلا به بیماری پدیکولوزیس، بهداشت مواد غذایی، بهداشت محیط و توصیه های بهداشتی در سرای دانشجویی آموزش دیده و به پرسش های نودانشجویان در این خصوص پاسخ داده شد.

• برگزاری مجموعه کارگاه های بهداشت و سلامت در سرای دانشجویی_0

اداره امور خوابگاه ها