۱۳۹۹ چهارشنبه ۹ مهر
برگزاری کارگاه نقش همکاران انتظامات خوابگاه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانشجویان
ارسال شده در تاریخ 1398/09/04
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا با همکاری حراست دانشگاه اقدام به برگزاری مجموعه کارگاه نقش همکاران انتظامات خوابگاه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانشجویان نمودند. در اولین جلسه این مجموعه کارگاه، به انتقال تجربیات، شناسایی نیازها و اطلاعات مورد درخواست همکاران انتظامات پرداخته شد و در ادامه در سه جلسه در تاریخ های 98/8/21، 98/8/26 و 98/9/03 مباحثی در خصوص پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانشجویان مطرح گشت. در جلسه اول این مجموعه کارگاه مباحثی در خصوص سوء مصرف، اعتیاد (شناسایی ساختار مواد و ترکیبات، اثرات فیزیولوژیک بر مغز و کارکردهای آن، علایم و نشانه ها، اثرات روانشناختی، میان فردی، اجتماعی و باورهای رایج و اشتباه، نحوه شناسایی و چگونگی ارجاع دانشجویان در معرض خطر طرح و به سوالات همکاران پاسخ داده شد. در ادامه جلسات مباحثی در خصوص عوامل موثر بر گرایش به سوء مصرف یا اعتیاد، تاثیر مهارت های زندگی و معرفی مهارت های دهگانه، بحث و گفتگو راجع به مهارت های ارتباطی، تنظیم هیجان و همچنین مطالبی در خصوص خودکشی، علایم و نشانه ها و نحوه ارجاع دانشجویان در معرض خطر ارائه شد و به سوالات همکاران پاسخ داده شد.
مدرس این کارگاه خانم دکتر مهمان نوازان بودند که از روانشناسان با سابقه مرکز مشاوره دانشجویی می باشند.

اداره امور خوابگاه ها