۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
جلسه بررسی و بهبود فرایند الکترونیکی تاییدآموزشی، سلامت و سکونت در خوابگاه های دانشجویی
ارسال شده در تاریخ 1399/06/16
جلسه ای روز یکشنبه مورخ 99/6/16 با حضور مسئولین وکارشناسان معاونت آموزشی، تحصیلات تکمیلی و معاونت دانشجویی جهت بررسی و بهبود فرایند الکترونیکی تاییدآموزشی ، سلامت و سکونت درخوابگاه های دانشجویی دانشگاه الزهرا از طریق سامانه گلستان تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه گزارشی از نحوه اجرای فرایند مذکور در تابستان 99 و نحوه صدور مجوز سکونت در خوابگاه های دانشجویی از طریق سامانه گلستان ارائه گردید.سپس اعضا در خصوص اصلاح و بهبود فرایند موجود و انجام تغییرات لازم در سامانه گلستان به بحث وتبادل نظر پرداختندو تصمیمات مشترکی برای تسهیل و تسریع درفرایند پذیرش و اسکان دانشجویان واجد شرایط در خوابگاه های دانشجویی اتخاذ نمودند.

اداره امور خوابگاه ها