۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
افزایش تعاملات دو حوزه حراست و معاونت دانشجویی در راستای ارتقاء کیفیت زندگی خوابگاهی
ارسال شده در تاریخ 1399/06/26
روز سه شنبه 99/6/25جلسه مشترکی بین دو حوزه حراست و معاونت دانشجویی با حضور معاون دانشجویی خانم دکتربختیاری، مدیران حوزه دانشجویی، مسئول حراست و کارشناسان آن حوزه در اتاق شورای معاونت تشکیل گردید.
ابتدا گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص تدوین فرایند پذیرش و اسکان دانشجویان در خوابگاه های دانشجویی و نحوه اجرای آن ارائه گردید و وضعیت اسکان دانشجویان در تابستان سال 99 با توجه به شرایط کرونا مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و تصمیمات مشترکی برای تسهیل و تسریع در امر پذیرش دانشجویان واجد شرایط حضور در دانشگاه و کاهش چالش‌های پیش رو در شرایط حاضر اتخاذ گردید.

• افزایش تعاملات دو حوزه حراست و معاونت دانشجویی _0

اداره امور خوابگاه ها