۱۳۹۸ دوشنبه ۱۸ آذر
تجلیل از چهره های برتر دانشجویی در عرصه های علمی و ورزشی دانشگاه الزهرا(س)
ارسال شده در تاریخ 1398/03/25

روز شنبه 25 خرداد 1398 از دانشجویان نمونه و برگزیدگان ورزشی دانشگاه الزهرا در مراسم تجلیل از چهره های برتر در عرصه های علمی و ورزشی که با حضور ریاست، معاونین و مدیران دانشگاه، آقای دکتر رضا صالحی امیری (رئیس کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران)، خانم طاهره طاهریان (نائب رئیس اول کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران و مشاور ریاست جمهوری در امور زنان) و جمعی از دانشجویان در سالن دکتر تورانی برگزار گردید، تقدیر به عمل آمد.
مراسم با تلاوت آیات کلام ا... مجید، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و خوش آمد گویی خانم دکتر بختیاری معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا آغاز شد.
دکتر بختیاری ضمن خیرمقدم به حاضرین و تبریک به دانشجویان سرآمد اظهار داشت: امروز از دو گروه دانشجویان برتر دانشگاه تقدیر می شود گروهی که در عرصه علمی نخبه شده اند و گروهی که عرضه های ورزشی افتخار آفرین بوده اند. همچنین عنوان کرد که این دستاوردها و موفقیتها در دانشگاه بدون حمایت رئیس دانشگاه به دست نمی آید. حمایت رئیس دانشگاه موجب رونق فعالیت های دانشجویی است.
دکتر مهناز ملانظری سخنران بعدی مراسم بودند که ضمن خوش آمد به میهمانان و حاضرین مراسم بیان کردند که باعث افتخار است که دانشجویان دانشگاه الزهرا هم در حوزه علم درخشیدند و هم در عرصه ورزش نمونه هستند. ایشان موفقیتهای دانشجویان سرمایه های اصلی دانشگاه الزهراست و دانشگاه به برکت کسب برترین رتبه‌های دانشجویان است که به دانشگاه موفق تبدیل می شود. ایشان ضمن اظهار خرسندی از افزایش 4 برابری حضور دانشجویان دانشگاه الزهر در فعالیت های ورزشی دانشگاه ( در مقایسه با سال های قبل) خاطر نشان کردند که امسال دانشگاه الزهرا میزبان چهارمین المپیاد ورزشی است که در پایان تیرماه برگزار خواهد شد و ما مفتخر به حضور مسوولان ورزشی کشور در این مراسم هستیم که این حضور باعث دلگرمی دانشجویان ماست.
دکتر ملانظری بیان کردند که فضای ورزش انرژی زاست و اگر همان دانشجویانی که در امور علمی برتر هستند در کنار علم، ورزش را دنبال کنند و اگر دختران ورزشکار و قهرمان ما علم را نیز فراموش نکنند بی شک موفققیت‌های بیشتری کسب می کنند. ایشان اظهار امیدواری کردند که با برگزاری این مراسم ها بتوانیم نشاط و شادابی را در دانشگاه ایجاد کنیم تا دانشگاه الزهرا را در قله افتخارات که آرزوی آن را داریم ببینیم و همان طور که در مسابقات ملی درخشیدند در عرصه های بین الملل نیز بیشتر بدرخشند
دکتر امیری صالحی، سخنران بعدی مراسم بودند و بیان داشتند: زنان پرچم دار توسعه کشور بوده و هستند. دو تفکر افراطی فمینیست که زنان را از خانه به کارخانه آورد و زنان را محبوس در خانه کرد هزینه‌های زیادی را برای کشور ایجاد کرده است. رئیس کمیته ملی المپیک عنوان کرد: در نظر یک تساوی حضور زنان و مردان ورزشکار در مسابقات و میادین ورزشی برسیم. دکتر صالحی بیان داشتند من طاهره طاهریان نائب رئیس اول کمینه ملی المپیک را بانوی اول ورزش ایران می‌شناسم و باید به دنیا ثابت کنیم که هویت ایرانی نیمی زنان و نیمی مردان است و فقط با حرف و گفتار نمی‌توان به دنیا ثابت کنیم که تساوی ورزش در کشورمان وجود دارد. حضور زنان در ورزشگاه به فضیلت‌های اخلاقی در ورزشگاه‌ها کمک می‌کند؛ حضور زنان در ورزش موجب تقویت آن ورزش شده و موجب غرور ملی و درخشش یک ملت است.
در ادامه مراسم، کلیپ گزارش تصویری فعالیت های مدیریت امور دانشجویی پخش و سپس فرآیند انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه در سال 97 توسط خانم جمالی معاون مدیر امور دانشجویی ارائه گردید. ایشان اعلام نمودند از بین 43 دانشجوی شرکت کننده دانشگاه الزهرا در بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 15 دانشجو به عنوان دانشجوی نمونه برگزیده دانشگاهی و یک دانشجو به عنوان نمونه برگزیده کشوری در گروه های تحصیلی هنر، علوم انسانی و علوم پایه و مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، انتخاب شدند.
سپس خانم لیموچی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه الزهرا، گزارشی از فعالیت ها و ماموریت های آن مدیریت را ارائه و استعدادیابی را یکی از اهداف مدیریت تربیت بدنی بیان نمود. ایشان اعلام کرد خوشبختانه با تلاش دانشجویان و پیروزی در مسابقات المپیاد ورزشی سال گذشته از رتبه بیستم کشور به رتبه پنجم صعود کنیم. تیم فوتسال بانوان دانشگاه الزهرا در منطقه با حضور 57 دانشگاه توانست بدون باخت به مقام قهرمانی برسد و 8 مدال در رشته‌های ورزشی مسابقات بین المللی را کسب کند. همچنین با حمایت مسوولان تربیت بدنی وزارت علوم توانستیم امتیاز برگزاری چهارمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های کشور را به‌دست آوریم و امید داریم مانند گذشته با حمایت وزارت ورزش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بسیاری از قهرمانان جهان را جذب دانشگاه الزهرا کنیم. در این برنامه خانم ها پریسا رحمانی (قهرمان کاراته) و سپیده شاکریان (قهرمان وشوو) حرکات ورزشی ویژه ای را به نمایش گذاشتند.
در پایان مراسم از نگار نجیبی دانشجوی نمونه و برگزیده کشوری در گروه تحصیلی هنر و 15 دانشجو به عنوان دانشجوی نمونه برگزیده دانشگاهی در گروه های علوم انسانی و علوم پایه و مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، و همچنین از خانم مونا ملیح دانشجوی دوره کارشناسی رشته حقوق به عنوان دانشجوی پیشگام در عرصه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کلیه دانشجویان قهرمان و ورزشکاران مدال آور و افتخار آفرین دانشگاه الزهرا تقدیر و قدرانی به عمل آمد
سپس دانشجویان با مسئولین حاضر در مراسم عکس یادگاری انداختند.

• تقدیر از برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاه الزهرا(س) _0
  • تقدیر از برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاه الزهرا(س)_0