۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
اقدامات رستوران دانشجویی در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا
ارسال شده در تاریخ 1399/02/03
به دلیل ضرورت انجام اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با بیماری COVID-19 بر اساس سیاست‌های ابلاغی ستاد ملی مبارزه با شیوع بیماری کرونا و مصوبات کمیته سلامت، پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا در دانشگاه الزهرا‌(س)، اقدامات ذیل درارتباط با انجام وظایف شغلی و امور محوله توسط همکاران متعهد، پرتلاش و دلسوز امور تغذیه دانشجویی در اسفند 1398 و فروردین 1399 انجام شده است:
 دریافت دستور العمل‌های سازمان امور دانشجویان و استانداری تهران و آماده سازی برای پیشگیری .
 شرکت در کارگروه دانشجویی کمیته سلامت، پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در دانشگاه.
 انجام عملیات شستشو و ضدعفونی رستوران، سلف سرویس و کلیه فضاهای آشپزخانه، رستوران و بوفه.
 انجام عملیات سم‌پاشی کلیه فضاهای آشپزخانه، رستوران و بوفه.
 مدیریت انبارها و سردخانه‌ها برای نگهداری بهینه مواد غذایی در طول تعطیلی دانشگاه در شرایط کرونا.
 سرکشی و بازدید مستمر رئیس اداره تغذیه و کارمندان مرتبط از انبارها، سردخانه‌ها در طول تعطیلی دانشگاه در شرایط کرونا.
 حضور شیفتی و یا انجام دورکاری کارمندان رستوران دانشجویی با طرح موضوعاتی چون تهیه، نگهداری و بهداشت مواد غذایی و هم چنین بهداشت محیط و ارتقا تغذیه دانشجویی .

• اقدامات رستوران در ايام كرونا_0

اداره امور غذاخوری