۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
برگزاری کارگاه آموزشی کوه‌پیمایی همگانی با تعامل فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی
ارسال شده در تاریخ 1399/06/26
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه الزهرا با هدف توسعه ورزش همگانی، فعالیت‌های مدیریت سبز و ارتقای دانش دانشجویان و کارکنان با تعامل فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی کوه‌پیمایی همگانی به صورت مجازی در فضای ادوب کانکت در ایام شیوع ویروس کرونا نمود.
در این کارگاه که در تاریخ 26 شهریور 1399 با مدرسی آقایان مجید حسین پور، رییس کمیته همگانی و داوود احمدیان، مسئول بخش آموزش کمیته همگانی فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی برگزار شد، 59 نفر (51 نفر دانشجو و 8 نفر کارشناس دانشگاه الزهرا) شرکت کردند و به مدت 6 ساعت از مباحث علمی ـ ورزشی آن بهره مند شدند.
شرکت کنندگان می توانند پس از صدور گواهی‌های شرکت توسط فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی، گواهی خود را به صورت الکترونیکی از پرتال آن فدراسیون دریافت نمایند.
مباحث ارائه شده :
تعاریف پایه