۱۳۹۹ جمعه ۲۲ فروردين
انجام رپید تست ایدز با هدف شناسایی زودهنگام و آگاهی بخشی
ارسال شده در تاریخ 1398/09/13
رپید تست وسیله ی تشخیصی سریع و ساده برای انجام آزمایش ایدز می باشد و در برنامه های غربالگری جوامع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این کیت آزمایشی به گونه ای طراحی شده است که همه افراد جامعه در هر شرایطی با هررشته و سطح تحصیلات و سن سال بتوانند بسادگی آزمایش ایدز را انجام دهند و به عنوان ساده ترین و سریع ترین روش تشخیص ایدز می باشد و با استفاده از آن می توان آزمایش ایدز را براحتی و محرمانه انجام داد.
مزیت های استفاده:
1. اجازه آزمایش محرمانه ایدز
2. تحقیقات نشان داده اند 31 درصد از افرادی که در آزمایشگاه ها آزمایش ایدز داده اند به دلایلی(ترس مثبت شدن، دوری و فاصله، تغییر محل سکونت، دستکم گرفتن احتمال ابتلا به بیماری و ترس از افشای اطلاعاتشان) برای گرفتن جواب خود مراجعه نکرده اند در حالیکه با این کیت جواب فرد بلافاصله آماده می شود و سریع ترین راه تشخیص ایدز می باشد.
3. برای افرادی که از نمونه گیری خون و سوزن می ترسند و احتمال از حال رفتن ایشان در طی نمونه گیری وریدی وجود دارد، مفید می باشد.
4. اگر افراد سریع متوجه آلودگی خود به ویروس شوند، درمان دارویی را سریعا شروع می کنند. در دسترس قرار گرفتن تشخیص ایدز و امکان انجام آزمایش ایدز به طور محرمانه باعث می شود افراد جامعه سریع تر از ابتلای خود آگاهی یابند و داروهای درمان خود را زودتر دریافت کنند. درمان فردی که در سال های ابتدایی ابتلا شروع شود نسبت به فردی که به مرحله ایدز رسیده است بسیار راحتتر و کم هزینه تر است. برای افراد اچ آی وی مثبت داروهای درمان ایدز در ایران رایگان است.
به همین دلیل، مرکز مشاوره، بهداشت وسلامت دانشگاه الزهرا(س) با همکاری واحد جوانان مرکز بهداشت شمال و کانون همیاران بهداشت دانشگاه الزهرا(س) اقدام به انجام رپید تست نمود تا دانشجویان و کارکنان دانشگاه بتوانند از مزایای این آزمایش کم هزینه استفاده نمایند.

• انجام رپید تست ایدز با هدف شناسایی زودهنگام و آگاهی بخشی_0

مرکز بهداشت و درمان