۱۳۹۸ پنج شنبه ۸ اسفند
جلسه شورای سیاست گذاری سلامت دانشگاهیان برگزار شد
ارسال شده در تاریخ 1398/10/15
ششمین جلسه شورای سیاست گذاری سلامت دانشگاهیان روز شنبه 14 دی 1398 با حضور اعضای شورا؛ دکتر مهناز ملانظری (ریاست دانشگاه)، دکتر شهلا بختیاری (معاون دانشجویی)، دکتر ندا گلیجانی مقدم (معاون فرهنگی)، دکتر فاطمه شهشانی (مدیر خدمات آموزشی)، دکتر مهناز اخوان (عضو هیئت علمی گروه روانشناسی تربیتی)، دکتر لیلا چراغ ملایی (رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت)، با حضور مهندس آسیه سفیری (کارشناس بهداشت) برگزار شد. جلسه با یاد و نام خدا و عرض تسلیت شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی و ابراز تاسف رییس، معاون دانشجویی و سایر اعضای شورا آغاز شد.
در ادامه جلسه دکتر چراغ ملایی گزارشی از فعالیت های مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه از مهر ماه تا دی ماه 1398 به ویژه اقدامات صورت گرفته در خصوص طرح کارنامه سلامت جسم و روان نودانشجویان، مجموعه کارگاه های مهارت های زندگی و بهداشت و سلامت در سرای دانشجویی ویژه نودانشجویان متقاضی سکونت در سرای دانشجویی، کارگاه ها و برنامه های پیشگیری از مشکلات تحصیلی، کارگاه ها و ویژه برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی با تاکید بر پیشگیری از اعتیاد و مصرف مواد، اطلاع رسانی پیرامون ایدز و رفتارهای پرخطر و برنامه های مربوطه ارائه کردند. همچنین در خصوص برنامه های آتی مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت با هدف ارتقای آگاهی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی نظیر مجموعه کارگاه های غنی سازی روابط بین فردی و پیشگیری از شکست عاطفی، کارگاه های ویژه دانشجویان بین الملل بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

مرکز بهداشت و درمان