۱۳۹۸ پنج شنبه ۸ اسفند
حضور نمایندگان دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم در دانشگاه الزهرا(س)
ارسال شده در تاریخ 1398/10/21
نمایندگان دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم بر اساس طرح ارزیابی عملکرد مراکز مشاوره دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ 98/10/18 از مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) بازدید به عمل آوردند. در این بازدید خانم دهقان (معاون مرکز مشاوره دانشگاه تهران)، خانم بیگلری (رئیس مرکز مشاوره دانشگاه امیرکبیر)، خانم امیری (رئیس مرکز مشاوره دانشگاه هنر) در مرکز مشاوره دانشگاه حضور یافتند. در ابتدا دکتر چراغ ملایی رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت گزارشی از فعالیت های مرکز مشاوره دانشگاه و شعبه خوابگاه را ارائه نمودند و در ادامه پس از گفتگو و تبادل نظر پیرامون مباحث مربوطه و برنامه های مربوطه، تیم بازدید کننده از واحدهای مختلف مرکز مشاوره دانشگاه الزهرا از جمله واحد مددکاری، اتاق های مشاوره، واحد کتاب درمانی، واحد پذیرش، اتاق گروه درمانی/همیاران سلامت روان و شعبه خوابگاه بازدید به عمل آوردند. لازم به ذکر است دراین بازدید دکتر چراغ ملایی 5 طرح نوآورانه که در سال 1397 توسط مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت انجام شده بود را معرفی و ارائه نمودند. این طرح ها شامل طراحی اینفوگرافی ها به مناسبت های مختلف، طرح دانشجوی پیشگام در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی، طرح پشتیبان و پیگیری ویژه دفتر ارتقای تحصیلی، برنامه سکّان (سلامت، کارآفرینی، کارآموزی، نشاط)، طرح هم افزایی ویژه کارشناسان مرکز مشاوره دانشجویی بود که مورد استقبال بسیار زیاد تیم ارزیابی قرار گرفت و به عنوان ویژگی مثبت مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) ثبت گشت. این بازدید از ساعت 9 صبح آغاز و تا ساعت 15.30 ادامه داشت.

مرکز بهداشت و درمان