۱۳۹۸ پنج شنبه ۸ اسفند
برگزاری انتخابات کانون همیاران بهداشت دانشگاه الزهرا(س)
ارسال شده در تاریخ 1398/10/09
کانون دانشجویی همیاران بهداشت دانشگاه الزهرا(س) نهادی است غیرسیاسی و غیردولتی که به منظور جلب مشارکت و یاری دانشجویان هر دانشگاه به سایر دانشجویان دانشگاه و نیز با هدف ارائه خدمات مستمر، فراگیر زیر نظر مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه به سایر دانشجویان دانشگاه و با هماهنگی معاونت دانشجویی دانشگاه فعالیت می کند. انتخابات شورای مرکزی کانون سالی یکبار در سطح دانشگاه با نظارت مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه برگزار شده و طی آن اعضای شورای مرکزی کانون انتخاب می شوند.
اداره بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا(س) پس از اطلاع رسانی و انجام تبلیغات لازم، در تاریخ 98/9/20 در سالن حورا اقدام به برگزاری انتخابات شورای مرکزی کانون همیاران بهداشت دانشگاه نمود. در روز انتخابات، اسامی کلیه افراد داوطلب بر روی وایت برد یادداشت شد و پس از ثبت نام از دانشجویان شرکت کننده در انتخابات، برگه رای صادر شد و پس از درج اسامی مورد نظر، رای در صندوق انداخته شد. پس از شمارش آرا، از بین ثبت نام کنندگان 7 نفربه عنوان اعضای اصلی و علی البدل انتخاب شدند که اسامی آنان به شرح زیر است:
1- خانم پریا لگزی، کارشناسی ارشد رشته مهندسی سیستم‌های انرژی با 25 رای؛
2- خانم حدیثه سراج، کارشناسی رشته مترجمی فرانسه با 25 رای ؛
3- خانم فهیمه مدرس، کارشناسی کتابت و نگارگری با 22 رای؛
4- خانم زهرا نجار، کارشناسی رشته علوم تربیتی با 15 رای؛
5- خانم راضیه مختاری، کارشناسی رشته مطالعات خانواده با 12 رای؛
6- خانم سارا باقری، کارشناسی علوم اقتصادی با 8 رای؛
7- خانم زهرا امرایی، کارشناسی ارشد رشته ریاضی کاربردی با 7 رای.

پس از آن در تاریخ 98/10/04 جلسه شورای مرکزی کانون همیاران بهداشت در اداره بهداشت و سلامت به منظور تعیین دبیر کانون برگزار شد. در این جلسه افراد داوطلب به ارائه برنامه های خود پرداخته و سپس انتخابات دبیر کانون همیاران بهداشت برگزار شد که با اکثریت آراء خانم پریا لگزی به عنوان دبیر کانون همیاران بهداشت دانشگاه الزهرا(س) در سال تحصیلی 1398-1399 انتخاب شدند.

• انتخابات کانون همیاران بهداشت دانشگاه الزهرا(س)_0

مرکز بهداشت و درمان