۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
برگزاری اولین دوره مربیگری بین المللی بدنساز حرفه ای با تعامل دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1399/06/04
اولین دوره مربیگری بین المللی بدنساز حرفه ای (IFFBB PRO) با تعامل مدیریت تربیت بدنی دانشگاه الزهرا و انجمن بدنسازان از تاریخ 19 الی 22 مرداد 1399 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا برگزار شد.
در این دوره که با مدرسی اساتید برجسته ورزشی (آقای دکتر مرتضی بهرامی نژاد، دکتر حمید رجبی، دکتر حمید آقا علی نژاد، دکتر محمدرضا شریف، دکتر علی رضا شهاب و دکتر جعفری) برگزار شد، 120 نفر از مربیان نخبه، قهرمانان و دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور شرکت کردند و از مباحث علمی روز دنیا در زمینه بدنسازی و علم تمرین بهره مند شدند.
با توجه به شرایط فعلی ناشی از شیوع ویروس کرونا، کلیه پروتکل های بهداشتی در فضاهای سالن اجتماعات، سلف و محل پذیرایی انجام شد. کلیه شرکت کننده گان در بدو ورود به سالن همایش تب سنجی شدند و از تونل ضدعفونی عبور کردند و با تحویل ماسک وارد سالن شده و با حفظ فاصله اجتماعی در محل های تعیین شده مستقر شدند.
در پایان دوره، از کلیه پیشکسوتان، قهرمانان و مسئولین دانشگاه الزهرا تقدیر و تشکر شد.
پس از 4 روز، امتحان آنلاین در تاریخ 27 مرداد ماه 1399 برگزار شد و کلیه شرکت کنندگان از نظر علمی و اخذ گواهینامه مربیگری بین المللی مورد سنجش قرار گرفتند.

ارسال کننده:معصومه اسکوئی