۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت

پیام تبریک معاونت دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) به مناسبت عید نوروز و آغاز سال 1400

ارسال شده در تاریخ 1399/12/25

« یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال »
اینک سهم ما در مهار بحران کرونا « می تواند سین هشتم سفره های نوروزی خانواده بزرگ دانشگاه و حرکتی خودجوش و ملی باشد تا با گذر از بحران کرونا، همچون گذشته بهاری دلنشین را تجربه کنیم.»
اینجانب عید نوروز و آغاز سال 1400 را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلب دلها و بصیرتها را نوید می دهد به همه دانشگاهیان اعم از دانشجویان گرامی، اساتید و کارکنان معزز که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می نمایید، تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال آرزومندم که سال 1400، سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همگان باشد. امیدوارم در سال جدید، با انسجام کاری بیشتر و همدلی و همفکری و هم افزائی، سالی پربرکت برای جامعه دانشگاهی الزهرا (س) باشد.
شهلا بختیاری
معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س)

اداره خدمات دانشجویی