۱۳۹۹ شنبه ۹ فروردين
کسب مقام قهرمانی تیم شنای دانشگاه الزهرا در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه یک کشور
ارسال شده در تاریخ 1398/11/14
تیم شنای دانشگاه الزهرا در سابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه یک کشور که به میزبانی دانشگاه خوارزمی در تاریخ 7 و 8 بهمن 98 برگزار شد،  شرکت کردند .  در این مسابقات 11 تیم از دانشگاه های منطقه یک کشور شرکت کردند و 84 ورزشکار با یکدیگر به رقابت پرداختند.
تیم دانشگاه الزهرا موفق شدند مقام چهارم تیمی در کل مسابقات، 2 مقام اول انفرادی( توسط خانم حنانه افشار)،  یک مقام سوم انفرادی( توسط خانم حنانه افشار)و یک مقام سوم تیمی ( یکی از ماده های مسابقات)  را کسب نماید.
تیم دانشگاه الزهرا در این مسابقات توانست دو سهمیه الممپیاد( در بخش انفرادی) کسب نماید .
قابل توجه است در این مسابقات در 3 دانشگاه برتر( دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و امیرکبیر)  شناگران حرفه ای و با سابقه در تیم های ملی  حضور داشتند و دانشگاه الزهرا موفق شد با این تیم ها رقابت و در جایگاه چهارم قرار گیرد.
اسامی ورزشکاران:
1- حنانه افشار
2-فاطمه فردیس
3-حمیده ضیایی کوشا
4-ستایش پیرنجم ادین
5-غزل عطاخوانی
6- پرستو فتحی
7-ثمین عباسی
مربی: شکوفه صادق پناه
سرپرست: دکتر نسرین رمضانی

ده ونک، انتهای خیابان مجیدپور درب غربی دانشگاه الزهرا، رو به روی کلینیک الزهرا کانکس 21 کدپستی : 1993893973
    تلفن : 88049810 - 85692750 فاکس : 88049810