۱۳۹۹ شنبه ۹ فروردين
کسب مقام نائب قهرمانی تیم تیراندازی دانشگاه الزهرا در مسابقات دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه یک کشور
ارسال شده در تاریخ 1398/11/20

تیم تیراندازی دانشگاه الزهرا در دو ماده تپانچه و نفنگ بادی در مسابقات دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه یک کشور که به میزبانی دانشگاه علامه در  تاریخ 19 بهمن 98 برگزار شد، شرکت کردند و مقام نائب قهرمانی را کسب کردند و موفق شد سهمیه المپیاد را کسب کند.

در این مسابقات تیم تپانچه ( ورزشکاران تیم: خانم ها هانیه رستمیان، درسا عرب شاهی و آمیتیس جعفری) با کسب 3 مدال طلا(توسط درسا عرب شاهی)، نقره(توسط هانیه رستمیان) و برنز (توسط آمیتیس جعفری) موفق شدند مقام اول تیم تپانچه را کسب کنند و تیم تفنگ بادی( ورزشکاران تیم: خانم ها فاطمه کرم زاده، گلنوش علی محمدی و مهرآسا اندی) با کسب یک مدال طلا( توسط خانم فاطمه کرم زاده) موفق شدند مقام دوم را کسب کنند و در مجموع تیم دانشگاه الزهرا با کسب دو مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز نائب قهرمان این مسابقات شد.

ده ونک، انتهای خیابان مجیدپور درب غربی دانشگاه الزهرا، رو به روی کلینیک الزهرا کانکس 21 کدپستی : 1993893973
    تلفن : 88049810 - 85692750 فاکس : 88049810
     Amuzesh[at]alzahra.ac.ir