۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
دیدار مدیر تربیت بدنی دانشگاه الزهرا و کارکنان اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان
ارسال شده در تاریخ 1398/11/26
پیرو جلسه خانم دکتر شجاعی( مدیر تربیت بدنی دانشگاه الزهرا) و آقای دکتر علیزاده (مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان)، از خانم دکتر شجاعی دعوت شد تا در پی یک برنامه یکروزه با هدف آشنایی با ساختار اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، فعالیت ها، برنامه ها و تعاملات مختلف با دانشگاه ها، با کلیه کارکنان اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان دیدار و جلسه داشته باشند.
به همین منظور، در تاریخ 18 بهمن 98 سرکار خانم دکتر شجاعیی پس از دیدار معاون مدیر کل تربیت بدنی( آقای مسیحا) و روسای بخش های همگانی( خانم دکتر روزبهانی) ، قهرمانی( آقای دکتر قاسم نژاد)، روابط عمومی، مالی و انجمن ها ، با ساختار و کلیه فعالیت های  اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان آشنا شدند و در خصوص فعالیت ها،  فضاهای ورزشی، طرح ها و برنامه های جدید مدیریت تربیت بدنی دانشگاه الزهراو  مشکلات موجود مذاکرهکردند  و در جهت انجام فعالیت ها و برداشتن موانع و مشکلات تبادل نظر نمودند.
در پایان جلسه ای با آقای دکتر علیزاده داشتند و در مورد جلسات  برگزار شده با بخش های مختلف  اداره کل تربیت بدنی به گفتگو پرداختند.

ده ونک، انتهای خیابان مجیدپور درب غربی دانشگاه الزهرا، رو به روی کلینیک الزهرا کانکس 21 کدپستی : 1993893973
    تلفن : 88049810 - 85692750 فاکس : 88049810
     Amuzesh[at]alzahra.ac.ir