۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد
جلسه تایید نهایی کتابچه چهارمین المپیاد ورزش های همگانی
ارسال شده در تاریخ 1398/11/12

با توجه به میزبانی دانشگاه الزهرا س در برگزاری چهارمین المپیاد ورزش های همگانی،  کتابچه المپیاد توسط معاونت دانشجویی دانشگاه آماده و جلسه تایید نهایی آن با حضور خانم دکتر بختیاری( معاون دانشجویی) ، خانم دکتر گلیجانی مقدم( معاون فرهنگی) ، خانم دکتر شجاعی( مدیر تربیت بدنی) ، خانم درخشانی( رئیس روابط عمومی) ، خانم دکتر رمضانی( کارشناس امور ورزشی) و خانم وزیری( کارشناس فرهنگی) برگزار شد.

در این جلسه خانم دکتر بختیاری ضمن تشکر از همه حاضرین جهت همکاری فعال در برگزاری المپیاد، محتوای کتابچه را  توضیح دادند و حاضرین جلسه پیشنهادات شان را جهت  تکمیل نهایی آن ارائه دادند.

مقرر شد پس از اصلاح کتابچه نسخه نهایی آن به اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان ارسال و پس از تایید نهایی چاپ و منتشر شود.

tempShow
 ده ونک، انتهای خیابان مجیدپور درب غربی دانشگاه الزهرا، رو به روی کلینیک الزهرا کانکس 21 کدپستی : 1993893973
تلفن : 88049810 - 85692750 فاکس : 88049810
 Amuzesh[at]alzahra.ac.ir