۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد
شرکت کارشناسان تربیت بدنی در کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی
ارسال شده در تاریخ 1398/11/12

کارگاه مدیریت اجرایی رویدادهای بزرگ ورزشی با تاکید بر "ارزش های المپیک"  ویژه کارشناسان و مدیران تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری که در تاریخ 30 دی و 1 بهمن 98 برگزار شد.

این کارگاه آقای دکتر محمد حسین علیزاده ( مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان ) حضور داشتند و ضمن خوش آمدگویی به شرکت کنندگان از اهداف برگزاری این دوره و اهمیت آن در اداره های تربیت بدنی دانشگاه ها صحبت کردند.

در این کارگاه عناوین" منابع در آمد رویدادهای بزرگ ورزشی با تاکید بر ورزش دانشجویی" با مدرسی دکتر علیرضا الهی، " معرفی و اهمیت برنامه های آموزشی ارزش های المپیک"با مدرسی خانم ناهید کریمی، " مدیریت اجرایی رویدادهای المپیک و آسیایی و چالش های آن" با مدرسی دکتر نصراله سجادی، " معرفی سازمان های المپیکی و ورزشی دنیا" با مدرسی دکتر جواد آزمون، "نقش و اهمیت توسعه پایدار در رویدادهای ورزشی " با مدرسی دکتر هومن بهمن پور و "اهمیت و نقش نهضت داوطلبی در رویدادهای ورزش دانشجویی" با مدرسی دکتر مهرزاد خمیدی  تدریس شد و شرکت کنندگان از مباحث علمی آن بهره مند شدند.
سپس شرکت کنندگان از موزه ورزش و المپیک بازدید کردند.

خانم دکتر رمضانی و خانم هادی( کارشناسان تربیت بدنی) با معرفی نامه دانشگاه الزهرا س، در این کارگاه شرکت کردند.

tempShow
 ده ونک، انتهای خیابان مجیدپور درب غربی دانشگاه الزهرا، رو به روی کلینیک الزهرا کانکس 21 کدپستی : 1993893973
تلفن : 88049810 - 85692750 فاکس : 88049810
 Amuzesh[at]alzahra.ac.ir