۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد
فعالیت های سالن ورزشی گلستان 6 در دی ماه 98
ارسال شده در تاریخ 1398/11/13
مدیریت تربیت بدنی؛ نظر به ضرورت و اهمیت تحرک و فعالیت جسمی در بین دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی در رشته های ورزشی( کراسفیت، کاربادستگاه، کاربادستگاه آزاد، پیلاتس، فیتنس، تی آر ایکس، تی آر ایکس فانکشنال) در بخش دانشجویان و رشته های ورزشی( یوگا، پیلاتس، کاربادستگاه) در بخش کارکنان و اعضای هیئت علمی در سالن ورزشی فرزانگان واقع در گلستان 6 کرده است. در این دوره ها که در دی ماه 1398 برگزار شده 188 نفر دانشجوی (خوابگاهی/ غیرخوابگاهی/ فارغ التحصیل) و 34 نفر از کارمندان و اعضای هیئت علمی شرکت کرده اند.
با آرزوی استقبال هرچه بیشتر از فضای بسیار کاربردی (امکانات و تجهیزات و کادر مجرب) سالن فرزانگان که جهت رفاه شما عزیزان با همت مدیریت محترم و کارشناسان اداره تربیت بدنی درنظر گرفته شده است.
کارشناس ورزش کارکنان: خانم دکتر رمضانی
کارشناس ورزش دانشجویی: خانم هادی
کارشناس بخش برنامه ریزی و اجرایی: خانم ها شریفی، فیضی
مربیان بخش دانشجویان: خانم ها زهرا آسترکی، زینب جوشن، الناز عسکری، فاطمه نوک زاده، منیره قائینی