۱۳۹۸ جمعه ۲ اسفند
مصاحبه با قهرمان جهان در رشته تیر و کمان
ارسال شده در تاریخ 1398/09/16
زهرا نعمتی متولد 10 اردیبهشت 1364در کرمان، عضو تیم‌ملی تیراندازی با کمان بانوان معلول ایران است. وی نخستین زن در تاریخ ورزش ایران است که موفق به کسب مدال طلا در سطح بازی‌های جهانی المپیک و پارالمپیک شده‌است. یک سانحه رانندگی باعث شد تحصیلات اش در رشته گیاه پزشکی را نتواند ادامه بدهد و به کل مسیر زندگی اش را عوض کتد تا او تنها زن در تاریخ ورزش ایران افتخارات بزرگی برایمان به ارمغان بیاورد. در ادامه، از زبان خانم نعمتی می شنوید:
خودتان را معرفی کنید .و از چه سنی وارد ورزش شدید؟
زهرا نعمتی هستم.از سن 12 سالگی تکواندو کار کردم و از سن 21 سالگی وارد رشته تیرو کمان شدم.
مشوق شما در ورزش چه کسی بود ؟
مشوق اصلی من همیشه خانوادم بودند.
آیا زمانی که وارد این رشته شدید به قهرمانی جهان فکر می کردید؟
بله. از همان روزهای اولی که وارد این رشته شدم به قهرمانی جهان و دیگر افتخارات فکر می کردم.
آیا هیچ وقت انگیزه تان را برای ادامه از دست دادید؟
خیلی وقت ها پیش میاد که انگیزه را برای ادامه از دست می دیم.به خاطر سختی های کار، ناملایمت ها ، نبود امکانات و شاید بی مهری ها. همه این ها باعث می شود یک ورزشکار انگیزه اش را در یک تایمی از دست بدهد.
چه اهدافی برای آینده ورزشی تان دارید؟ برای دست یابی به این اهداف چه می کنید؟
قطعا همه ورزشکاران در ورزش دوست دارند که ثمره تلاش و نتیجه زحماتشون را ببینند و قطعا من هم تلاش می کنم برای به دست آورد بهترین ها.همیشه هدفم این بوده که بهترین خودم باشم و پرچم مقدس کشورم را بالا ببرم و افتخاری برای ایران و ایرانی باشم.
به عنوان بانوی قهرمان و افتخار آفرین در جهان چه حسی دارید؟
هر افتخاری کسب می شود برای ورزش ایران و به ویژه زنان ایران و زنان ورزشکار ایران خواهد بود که واقعا بالا رفتن پرچم کشورمان باعث افتخار و غرور هر ورزشکار است به ویژه برای یک زن ایرانیکه سختی ها و ممارست های زیادی را باید پشت سر بگذاره تا به نتیجه برسه و قطعا برای من هم باعث افتخاره.
چند ساعت در روز تمرین می کنید و برای اینکه به تمریناتتون برسید و افتخار جهانی کسب کنید از چه چیزهایی گذشتید؟
8 ساعت در روز تمرینات تخصصی تیر و کمان و 2 ساعت در روز بدنسازی کار می کنم و دقیقا 10 ساعت در روز به تمرینات می پردازم.به دست آوردن هر چیزی بهایی دارد و داشتن یک زندگی ورزشی فقط مشمول هزینه نیست و من به شخصه زمان هایی که در بیرون از کشور هستم و در کنار خانواده نیستم،این دوری از خانواده، بهای زیادی است که من در این راه دادم. جدای از این و همه خستگی ها، گذشتن از همه تفریحات و پرداختن به یک زندگی معمولی مواردی هست که یک ورزشکار از آن می گذرد.
در چه دانشگاهی تحصیل کردید و از چه سالی وارد دانشگاه الزهرا شدید؟
در دانشگاه کرمان و کیش درس می خواندم که به دلیل فشردگی تمرینات متاسفانه نتوانستم ادامه بدم . از 2 سال پیش وارد دانشگاه الزهرا شدم و الان ترم دوم هستم .
نظرتون در مورد دانشگاه الزهرا چیست؟
جا داره که از همه مسئولین دانشگاه الزهرا و به ویژه خانم دکتر ملانظری که شرایطی را فراهم کردند که ورزشکاران قهرمان بتوانند ادامه تحصیل بدهند تقدیر و تشکر کنم. و همجنین، از همه اساتید که شرایط ورزشکاران را درک می کنند و ان شالا ما هم بتوانیم با کمک همه عزیزان در درس و تحصیل پیشرفت کنیم.
پیام تون به بانوان ایرانی چیست؟
پیام من به همه بانوان عزیز ایرانی این هست که هرگز تسلیم مشکلات و سختی ها نشوند و هرگز رویاهاشون را فراموش نکنند.