۱۳۹۹ چهارشنبه ۹ مهر
غذای فوری دانشجویی (14)
ارسال شده در تاریخ 1398/09/18
ساعت 11:13

نرگسی با قارچه

 
 مواد لازم:
اسفناج تازه: 220 گرم تخم مرغ: 2 عدد
قارچ بزرگ: 3 عدد پیاز خرد شده: ½ پیمانه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری نمک و پودر فلفل سیاه: مقداری

طرز تهیه:
قارچ ها را پس از شستن به صورت درشت و ضخیم خرد کنید.تا هنگام سرخ شدن کوچک نشوند.
اسفناج ها را هم بشویید و بعد از اینکه آبشان رفت به اندازه های 2 سانتی متری ببرید.
تابه ای نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید تا روغن داغ شود.سپس پیاز ها و قارچ های خرد شده را داخل آن تفت دهید.بعد از اینکه آب قارچ ها کشیده شد برگهای اسفناج را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و قارچ تفت داده شده به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید.
نمک و فلفل را هم داخل اسفناج ها بریزید و مخلوط را در سطح تابه پخش کنید.بعد تخم مرغ ها را روی آنها بشکنید و در ظرف را ببندید تا به مدت 3 تا 4 دقیقه تخم مرغ ها کاملا بسته شوند.
ارسال کننده:
تعداد بازدید:1710
تصاویر مرتبط:


    برچسب ها
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن:
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.