۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
برگزاری کارگاه نقش کارکنان سرای دانشجویی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی
ارسال شده در تاریخ 1399/03/25
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری اداره امور خوابگاه های دانشگاه و در راستای تفاهم نامه دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، ستاد مبارزه با مواد مخدر و همچنین وزارت کشور در راستای کاهش آسیب های اجتماعی، اقدام به برگزاری کارگاه نقش کارکنان سرای دانشجویی در کاهش آسیب های اجتماعی دانشجویان نمودند.
در اولین جلسه این کارگاه، خانم دکتر مهمان نوازان توضیحاتی در خصوص مهارت های ارتباط موثر، نقش ویژه کارکنان سرای دانشجویی در صف اول ارتباط با دانشجویان ساکن در سرای دانشجویی و شناسایی، ارجاع به موقع و برقراری ارتباط موثر با دانشجویان در معرض آسیب های اجتماعی ارائه دادند. در بین جلسه همکاران سرای دانشجویی به ارائه تجربیاتشان در این خصوص و تبادل نظر پرداختند.
در جلسه دوم در خصوص مهارت های جرات ورزی برای ارتباط موثر، ورود موثر و مداخله اثربخش جهت پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی در میان دانشجویان مطالبی ارائه شد و در بین جلسه نیز همکاران سرای دانشجوی به ارائه تجربیات و طرح مسایل و سوالات در این حوزه پرداخته و در این زمینه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
این کارگاه به صورت آنلاین بوده و جلسه اول آن در تاریخ 99/3/24 ساعت 11 الی 13 و جلسه دوم در 99/3/25 از ساعت 11 الی 13 با حضور 17 نفر از همکاران سرای دانشجویی برگزار شد.

• برگزاری کارگاه نقش کارکنان سرای دانشجویی_0