۱۳۹۹ شنبه ۲۵ مرداد
برگزاری کارگاه آنلاین آشنایی با ماژول COVID19
ارسال شده در تاریخ 1399/04/22
دانشگاه الزهرا (س) به عنوان یکی از پیشگامان عرصه های اجتماعی و فناوری، در تلاش به کمک به پیاده سازی پروتکل های بهداشتی در سطح موسسات آموزش عالی، اقدام به نصب و راه اندازی آزمایشی سامانه کووید 19 پیش از رونمایی عملیاتی آن نموده است. اعضای هیات علمی و غیرعلمی دانشگاه ها به عنوان بخشی از سرمایه های کشور، منابع ارزشمندی برای کمک به مدیریت کرونا در محیط های دانشگاهی می باشند.
نخستین جلسه آموزشی کار با این سامانه با برنامه ریزی اداره بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا(س) و در ادامه پیاده سازی مصوبات کمیته سلامت و پیشگیری از کرونا دانشگاه با حضور 70 تن از افراد بصورت مجازی برگزار گردید.
در این کارگاه 2 ساعته که در تاریخ 99/4/21 ، آقای دکتر محمدسعید ترابی (دکترای ایمنی، بهداشت و محیط زیست) ارائه نمودند نحوه تشکیل گروه های رسمی و غیر رسمی سازمانی برای ارزیابی ریسک ابتلای افراد در هر گروه تشریح گردید و اعضا با نحوه ارزیابی ریسک های خود و همکارانشان از طریق 23 عامل معرفی شده آشنا شده و بصورت عملی به کار پرداختند. با استفاده از این سامانه علاوه بر شناخت دانشگاه از اولویت های بهداشتی مورد نیاز در مهار بحران کرونا، افراد می توانند از میزان ریسک های مرتبط با محل کار و زندگی خود آگاهی پیدا کرده و آنرا به تناسب شرایط زندگی و کار خود، مدیریت نمایند. در این کارگاه در خصوص اهمیت و ضرورت استفاده از این ماژول بالاخص در شرایط فعلی، چگونگی ارزیابی شرایط کاری توسط افراد و تصمیم گیری براساس ریسک های محاسبه شده، چگونگی تشکیل گروه خانوادگی و یا شرکتی جدید برای ارزیابی ریسک هر بخش، نحوه تشکیل تیم های کاری مختص به فرد و ارزیابی ریسک کرونا براساس شرایط کاری و بهداشتی اعضای تیم و نمایش خروجی ها برای فرد یا شرکت تمرین گردید. در پایان کارگاه که با استقبال بسیار خوب کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه مواجه شد، از شرکت کنندگان خواسته شد که با تکمیل اطلاعات سامانه به ارتقای وضعیت سلامت و پیشگیری از کرونا در دانشگاه و به دنبال آن جامعه کمک شایان توجهی نمایند. جهت دسترسی به این سامانه و راهنمای کار با آن می توان از لینک www.myhsse.com اقدام نمود. همچنین از امروز لینک عضویت این سامانه برای تمامی اعضای علمی و غیرعلمی دانشگاه الزهرا (س) از طریق مرکز پیشرفت و پایداری اسلامی برای ارزیابی شرایط خود و خانواده هایشان ارسال خواهد شد.

• کارگاه آنلاین آشنایی با ماژول COVID19_0