۱۳۹۹ شنبه ۲۵ مرداد
معاونت دانشجویی:
مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا عنوان مرکز مشاوره فعال سال 98 را به خود اختصاص داد
در سی و یکمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور، مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) عنوان مرکز مشاوره فعال سال 98 را به خود اختصاص داد.
در سی ویکمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشجویی کل کشور که امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، مرکز مشاوره دانشگاه الزهرا به عنوان مرکز مشاوره دانشجویی فعال کشوری در سال 98 معرفی شد و به رئیس مرکز مشاوره دانشگاه لوح تقدیر و تندیس اهدا گردید.
کسب این موفقیت را به همکاران پرتلاش مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه و همچنین خانواده بزرگ دانشگاه الزهرا تبریک می‌گوییم.

تاریخ:
1399/05/01