۱۴۰۰ سه شنبه ۵ مرداد

برگزاری جلسه هماهنگی با کلینیک تخصصی دانشگاه به منظور بررسی درخواست های پزشکی مطرح شده در کمیسیون موارد خاص

ارسال شده در تاریخ 1399/06/25

جلسه هماهنگی بررسی درخواست های پزشکی دانشجویان جهت طرح در کمیسیون موارد خاص دانشگاه در تاریخ 99/6/22 با حضور خانم دکتر بختیاری معاون دانشجویی دانشگاه، آقای دکتر رزاز رئیس کلینیک تخصصی دانشگاه وخانم دکتر چراغ ملایی رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه برگزار شد. در این جلسه مسئولیت بررسی پرونده های پزشکی دانشجویان متقاضی به منظور طرح در کمیسیون موارد خاص دانشگاه برعهده ریاست کلینیک دانشگاه قرار گرفت و در خصوص فرایند اجرا و نحوه بررسی پرونده ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.