۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
افتخار آفرینی راضیه آقایی در مسابقات آنلاین پومسه قهرمانی آسیا
ارسال شده در تاریخ 1399/08/27
راضیه آقایی دانشجوی کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه الزهرا موفق به کسب مقام سوم رقابت‌های پومسه قهرمانی آسیا شد.
رقابت‌های استاندارد پومسه قهرمانی آسیا در رده‌های سنی 18 تا 30 سال، 31 تا 40 سال، 41 تا 50 سال، 51 تا 60 سال، 61 تا 65 سال و بالای 65 سال از 22 تا 24 آبان‌ماه به صورت آنلاین در دو بخش انفرادی استاندارد و ابداعی برگزار شد و در بخش ابداعی نیز پومسه‌روها در رده‌های سنی بالای 18 سال به اجرای فرم پرداختند.
در فینال این مسابقات در گروه بانوان در بخش استاندارد رده سنی 18 تا 30 سال، راضیه آقایی دانشجوی کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه الزهرا موفق به کسب مقام سوم این رقابت‌ها شد.
معاونت دانشجویی این موفقیت را به ایشان و مسئولین دانشگاه الزهرا تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون را از درگاه خداوند منان، آرزومند است.