۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت

افتخار آفرینی دانشجویان الزهرا در مسابقات تیراندازی قهرمان کشوری

ارسال شده در تاریخ 1399/12/28
افتخار آفرینی دانشجویان الزهرا در مسابقات تیراندازی قهرمان کشوری

قهرمانان الزهرائی، موفق به کسب 3 مقام قهرمانی در رشته تیراندازی شدند.
مسابقات تیراندازی قهرمان کشوری دانشجویان به صورت غیرمتمرکز به میزبانی دانشگاه تهران با حضور 114 دانشجو از دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار گردید.
این مسابقات از 16 تا 21 اسفند 1399 به طور همزمان در 9 منطقه ورزشی کشور برگزار شد و 76 دانشجوی دختر و 38 دانشجوی پسر از 28 دانشگاه کشور به رقابت پرداختند.
به گزارش از اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران، اجرای مسابقات با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به صورت جداگانه در شهرهای مختلف با همکاری هیأت‌های تیراندازی در سراسر کشور انجام شد و دانشجویان دانشگاه‌های تهران در سالن تیراندازی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران و دانشجویان دانشگاه‌های سایر شهرها در شهر و محل اقامت خود در مسابقات شرکت کردند.
در این مسابقات تیم دانشگاه الزهرا با 4 ورزشکار همراه با مربیگری خانم رقیه اله کرم و سرپرستی خانم زهرا روزبهانی شرکت نموده و در بخش دختران نتایج زیر را کسب نمود:
در بخش تپانچه:
هانیه رستمیان: مقام اول و آمیتیس جعفری: .مقام دوم
در بخش تفنگ بادی:
فاطمه کرم زاده: مقام اول
اسامی شرکت کنندگان دانشگاه الزهرا در مسابقات تیراندازی
خانم ها:هانیه رستمیان (دانشجوی کارشناسی رشته تربیت بدنی)، آمیتیس جعفری (دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی)، فاطمه کرم زاده (دانشجوی کارشناسی رشته تربیت بدنی) و مهدیه کشکولی (دانشجوی کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی)
معاونت دانشجویی این موفقیت را به ایشان و مسئولین دانشگاه الزهرا تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون، از درگاه خداوند منان، آرزومند است.