۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت

عرض تسلیت به آقای کاوه هنری و جامعه ورزش کشور

ارسال شده در تاریخ 1400/02/02
عرض تسلیت به آقای کاوه هنری و جامعه ورزش کشور

خانم روشنک روشن طبری دار فانی را وداع گفت.
مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتمزده بـه انتظار بنشیند و این، بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش درفـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.
معاونت دانشجویی دانشگاه الزهرا، درگذشت خانم روشنک روشن طبری (دانش آموخته، مدرس و مربی شطرنج دانشگاه الزهرا، بازیکن اسبق تیم ملی شطرنج کشور، داور بین المللی شطرنج، سکان دار شطرنج دانشجویان کشور در اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان و دارای سوابق متعدد در مدیریت ورزشی کشور) را به همسر ایشان، آقای کاوه هنری (مدرس دانشکده علوم ورزشی و مربی بین المللی تیم شطرنج دانشگاه الزهرا) و همچنین جامعه ورزش کشور تسلیت عرض نموده و برای آن عزیز سفرکرده علو درجات طلب می‌نماید.