۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۶ ارديبهشت

برگزاری وبینار تعذیه مناسب روزه داران در زمان شیوع کرونا

ارسال شده در تاریخ 1400/02/07
برگزاری وبینار تعذیه مناسب روزه داران در زمان شیوع کرونا

اداره بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا (س) در تاریخ 1400/2/7 به مناسبت هفته سلامت و تقارن این هفته با ماه مبارک رمضان، وبیناری را با عنوان "تغذیه مناسب روزه داران در زمان شیوع کرونا" در فضای ادوبی کانکت برگزار کرد.
مدرس این وبینار سرکارخانم حمیده سادات حسابگر کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بودند. این جلسه راس ساعت 10 صبح آغازشد و مدرس کارگاه ابتدا با مطرح کردن این بحث که چرا باید روزه بگیریم، به فواید و آثار روحی روزه و روزه داری در ادیان مختلف، پرداختند. در ادامه به بیان فواید روزه بر جسم اشاره کردند و از تاثیر روزه داری برکاهش وزن، سوخت و ساز و متابولیسم بدن، پاکسازی بدن، بهبود الگوی غذایی، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد مغزو ... صحبت کردند. همچنین درباره فواید روزه در علوم پزشکی و تاثیرگذار بودن آن در درمان برخی بیماری ها، تاثیر مثبت برعملکرد روده، تاثیر برسندروم متابولیک و قلب و عروق، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش استرس و آرامش روحی و در برخی موارد کمک به درمان سرطانها و کند شدن رشد تومورها مطالبی را بیان کردند.
ایشان در ادامه به ارائه الگوی تغذیه صحیح برای وعده های غذایی ماه رمضان پرداختند و با توصیه بر حذف مواد قندی و پر چرب در وعده افطار، مصرف مواد غذایی سالم با قند طبیعی مثل خرما و شیر کم چرب و ... توصیه کردند. همچنین با تاکید بر وعده سحری آن را مهمترین وعده در ماه رمضان دانستند و حذف این وعده را صحیح ندانستند و به مصرف موادغذایی از گروه غلات ، پروتئین و سبزیجات در این وعده سفارش کردند.
از دیگر توصیه های خانم حسابگر انجام ورزش های سبک و حرکات کششی در فاصله افطار تا سحر بود. در پایان جلسه به سوالات شرکت کنندگان در وبینار پاسخ داده شد. شایان ذکر است 41 نفر از علاقمندان به مباحث تغذیه سالم، در این وبینار شرکت کردند .

• برگزاری وبینار تعذیه مناسب روزه داران در زمان شیوع کرونا_0